William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett brett spelutbud online

Genom William Hill online kan spelare ta del av olika spel som fotboll och hästkapplöpning. De har ett stor spelutbud fullproppad med olika sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började växa allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

William Hill info Finns här.

Efter att William Hills spelbutiker börja expandera och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning via nätet, ihop med samma service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flera populära sporter som häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby och fotboll. De är också unika genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare också poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy samt Domino. William Hill har även relevanta artiklar om deras diverse tillgängliga sporter med speltips samt podcasts tillgängligt för alla sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest eftertraktade spelsajter online, ska man inleda med att registrera sig på deras webbsida. Att fixa ett konto är lätt och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbplats.

När registreringen är klar och blivit godkänd, kan man som ny spelkund genomföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man föredrar. En insättning är enkelt att göra och man kan tillämpa sig av bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för endast 10p, vilket motsvarar ca 1 sek och upp mot maximalt £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, utfall, hel samt halvtidsresultat, mängd mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Det gäller för de mesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

William Hills bonusar samt erbjudanden

Hos William Hill kan spelare ges chansen att vinna stora vinster, i synnerhet med de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För alla nya spelare hos William Hill finns en extra bonus som har ett värde på £20 – £400, vid spel såsom skicklighetsspel alternativt i deras bingo samt poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar läsa mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det enbart att kontakta deras kundservice eller läsa online på deras webbsida. Man kan kontakta deras kundtjänst genom antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Bortsett från att få assistans eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man också placera spel eller få mer upplysning om de diverse spelalternativ och sporter som finns. Spela hos William Hill och ta del av deras unika erbjudande samt underhållning.