Vinning var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan minsann ren tur resultera i ekonomiskt oberoende. Den som lyckas inbringa jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på webben som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Var dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oupphörligen aktuell tid kvar till nästa dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar utdelning hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut på 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott består av 5 nummer samt 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren personligen väljer. Självklart går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs endast att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självfallet högre ju fler siffror och bokstäver som blir korrekt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är nervös för att missa en dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och se dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto direkt på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att starta att spela hos Eurolotto är tämligen simpelt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler samt villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare via mejl kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en mycket seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande alla insättningar och uttag. Den som vill ha full behärskning över sitt spelande kan via sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får överblick över samtliga sina transaktioner, insättningar samt uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen konversera via telefon, e-post alternativt chatt. Att även registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad eftersom Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett företag registrerat på Malta. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär självfallet en mycket lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har cirka 2000 aktieägare. Länk till ytterligare tips.

Registrera dig hos Eurolotto du också och ta tillfälle att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.