Vilken typ av bakterier och virus är cononavirus?

Det mexikanska ölet corona har samma namn som den virussjukdom som härjar nu. Coronaviruset har tyvärr orsakat många dödsfall även i Sverige.

Det handlar ju inte bara om att du kan bli sjuk av cononavirus. Ett influensavirus smittar bara under ett par dagar, men ett coronavirus kan smitta under en mycket längre tidsperiod. Kanske har du viruset utan att du vet om det.

Håll utkik efter dessa symtom gällande cononavirus

Symtomen varierar från person till person. Värk och feber är bara en del av symtomen. Många som har cononavirus upplever hosta och andningsbesvär.

Det räcker inte att kolla om dina grannar har symtom. Corona smittar även utan symtom och det gör det i stort sett omöjligt att skydda sig enbart genom att hålla avstånd från andra som är sjuka.

Alla måste göra sitt

Steg 1 är att stärka immunförsvaret och det är så lätt som att ta C-vitamin i förebyggande syfte. Ett par gram per dag räcker. Öka dosen om du får sjukdomssymtom.

Många i USA använder kolloidalt silver. De ökar till 15 ml per timme om de smittas. Det går fortfarande att köpa Kolloidalt Silver i Sverige. Du kan spraya det på grönsaker. Coronaviruset har ingen chans.

Coronaviruset kan överleva upp till 3 dagar på ytor och Anders Tegnell vid Folkhälsoinstitutet uppmanar folk att hosta i armvecket. Det är svårt att veta var smittan hamnar då.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Corona droppsmittar via luften men det är inte garanterat säkert att använda en mask då du går ut. Det beror på att maskens hål kanske inte är tillräckligt små för att hålla bakterier och virus ute, endast klass 3 masker är virustäta. Vid en pandemi är det inte ansiktsmasker som hjälper mot smittan.

Cononavirus har fått människor att köpa mängder av handsprit. Apoteken fick slut på handsprit. Handsprit är bakteriedödande men bara mot vissa bakterier. Om du vill bekämpa corona så ska du inte välja handspriten.

Man kan få bättre effekt med andra metoder. Dessutom vill du ha något som är skonsamt mot din hud. Produkter med alkohol torkar lätt ut huden. Hudfettet löses upp hos den som använder alkoholprodukter under en längre tid.
Produkter som Smittstopp är mildare mot huden.

Vi ska också komma ihåg kraften i helt vanlig handtvätt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Du kan köpa produkten via Antibakteriell Handtvål. Händer måste tvättas enligt vissa rutiner. Gör samma rutin för barnen.

Ha alltid ytdesinfektion hemma

Håll rent från bakterier och virus. Det gäller till exempel handtag på dörrar som kan vara fulla av sådant som du verkligen inte vill komma i kontakt med.

Du vet väl att du kan spraya bort bakterier och virus? Det är lika viktigt som tvål. Du kan prova att sprayen den bakteriedödande sprayen på dina matvaror.

Vi måste hålla oss lugna

Ditt immunförsvar kan försvagas av stress. Försök att undvika stress så mycket det går för att skydda dig mot cononavirus samt bakterier och virus. Gör det du kan och håll dig lugn för bästa möjliga virusskydd!