Upptäck Grönfri och Prickfri mot påväxt för ett vackert och hälsosamt hem

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Takrengöring har aldrig varit enklare. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Det finns i 50 % blandning. Spä ut koncentratet innan du använder det.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Att spä ut lösningen är ett bra sätt att spara pengar på.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Om man räknar på det blir det nästan billigare att blanda till medlet på egen hand, om man vet hur man gör.

ejektor

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Priset är billigare för det medlet. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Två produkter som ger samma fina resultat

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Kom ihåg att göra rent på frekvent basis

Kostnaden är inte allt. algtvätt Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Prova att göra ett bokningssystem. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Det är städning på ett nytt sätt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Det blir säkrare så.

Skorna är också viktiga. Så är det året om.