Så tar du bort lukt från skor och kläder

Det är ganska vanligt med folk som klagar på medarbetare och bekanta som inte luktar gott. En vanlig lukt är fotsvett. Men även kläderna kan lukta. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

ta

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Bara du säger det på rätt sätt. Det är inte så smart att bara dundra fram och säga ta bort lukt. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Vissa kroniska sjukdomar kan leda till lukt. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Var finkänslig

Såra inte andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Det är viktigt att vara försiktig. Men du måste också agera ibland. Kanske är det någon som inte känner lukten. Hos vissa individer kan luktsinnet vara nedsatt. De kanske har funderat på en behandling länge.

Ta upp det i enskildhet. dålig stank skor borttagare
Man vet aldrig vem som hör på. Då kan man hålla alla glada. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Känn dig trygg när du använder sprayen

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Den är helt smärtfri att använda. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Den kan användas överallt.