Så kan du få bort svettlukt från kläder som du behöver

Det finns kläder som är svåra att tvätta i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva andra metoder.

Om du köper en luktborttagare så är problemet med dålig lukt löst inom några sekunder. Därför kan du fortsätta att använda dina kläder. Du kan även prova behandlingen på dina skor.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

ta

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Det finns flera olika sätt att ta bort röklukt och svettlukt från kläder. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Du kan ta med den vart som helst. Du kan ta med den på utflykten.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Kanske känner du igen lukterna. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det är värt att tänka på. Du vill ju inte skada kläderna. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Om du gör fel när du tvättar måste du bättra dig

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Ett exempel på detta är sporttröjor gjorda av syntetiska material. De luktar hur man än gör. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. få bort fotsvett
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Om du tvättar rätt FÅR du BORT SVETTLUKT FRÅN KLÄDERNA.

De gånger man inte hinner tvätta kläderna kan man använda sprayen. Sprayen torkar snabbt och du är snabbt igång med din vardag igen. Du kan till och med ha den i bilen.