Så gör du sockerfri läsk i läskmaskin

Att hitta alternativ till socker är inte det lättaste. Du behöver inte sluta helt med socker. Det finns alternativ.

Sockerfri läsk behåller den söta känslan. Det finns ämnen som är helt okej att dricka men som ger den där söta känslan. Om du har en läskmaskin så ordnar du snabbt med den läsk du gillar bäst.

Det är enkelt att göra sockerfri läsk med läskmaskinER

En läskmaskin sänker dina utgifter. När du väl har använt den en gång så väcks din fantasi. Koncentrat finns för Sockerdricka och Cola Zero.

smaksättning

Du kan skapa eget mineralvatten och spara pengar. Det är inte samma sak som läsk. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Även dina barn kan lära sig det. Det gör gott i kropp och själ. Du vet precis vad läsken innehåller.

Testa något nytt

Det finns en rad olika läskkoncentrat som fungerar mycket bra för den som vill ha sockerfri läsk. Det kan vara svårt att hitta rätt läsk.

I och med att smakessenserna inte alls är dyra så kan du gott unna dig att ha flera olika smaker redo hemma. Köp dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Det är den billigaste typen av läsk. Dessutom så kommer den alltid att vara fräsch. Vanlig läsk som du köper på flaska blir snart avslagen. De problemen slipper du med läskmaskinEN.

Du gör och dricker läsken nygjord. läskmaskin Du kan göra läsk nonstop. Alla blir nöjd med sin läsk.

Mindre söt läsk

Du kan själv bestämma smakerna. Blanda ut essensen med vatten om du vill ha en mildare smak.

Indian Tonic är populär att ha i gin och vodka. Smaken är så stark att många blandar den med hälften Sockerdricka när den skall användas till drink-mix.

Indian Tonic finns även som läskkoncentrat. En läsk som påminner om Grape Tonic. Det är också ett sätt att påverka smaklökarna och bli mer känslig för hur gott naturliga saker smakar.

Fyll skafferiet.

Du vill ju inte att den SOCKERFRIA LÄSKEN tar slut. Se till att vara förberedd, ladda med smaker. Det gör att du orkar genom dagen. Du blir gladare utan socker.