Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

svettlukt

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Skor har också en bortre gräns. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spruta på ett lager. Det är det enda som behövs. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten som bortblåst.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. få bort fotsvett Vissa byter till och med oftare. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Du måste ta hand om fötterna också. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.