Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Svett och smuts kan spä på lukten. Så enkelt löser du problemet med illaluktande svett

odörspray

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Den ska ju hålla ett bra tag. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Nu kan du bli av med illaluktande svett

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. dålig stank skor borttagare
En del saker kan tvättas. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

En bra produkt ska inte förstöra dina kläder. Den ska också gå att använda i skorna. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur ofta behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Om det är så att du inte har rengjort på länge så kan illaluktande svett sitta så djupt att det blir svårt att komma åt. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Om kläderna används ofta kan du behöva rengöra oftare. Om du behandlar utrustningen ofta så håller den en högre kvalitet längre.

Tänk på din omgivning även på gymmet

Du skulle ju inte gå till jobbet om du luktade. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte bra.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Oavsett var lukten kommer från.

Rena kläderna då och då. Dina kompisar kommer att tacka dig. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Hur köper jag sprayen som tar bort lukt?

Hos allt-fraktfritt.se. Det finns också en spray som tar bort lukten från avloppsbrunnar.