Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

ta

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Dessa tar bort all lukt. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

Hos allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen och Svettluktsdödaren. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Det kanske hjälper om du byter strumpor oftare. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull är det bästa materialet. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Fa bort fotsvett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Hur frekvent du ska rengöra beror på mängden lukt. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Behandla så fort det börjar att lukta.

Spraya innan lukten tar överhanden. få dän äcklig lukt i skor Lukten kan bli för stark annars. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.