Nu kan du ta bort röklukt med Luktstopparen spray

Om du inte röker uppskattar du inte röklukt. Det är ju nästan så att det luktar lite som fotsvett. Idag vet vi att röklukten är farlig. Men om du köper Luktstopparen spray så kan du faktiskt ta bort röklukt.

På nätet kan du hitta luktstopparen.se

Hur gör du för att ta bort röklukt?

Vissa dagar känner man sig lite lat, då händer det att man kanske röker en cigg i vardagsrummet. Om du har fest är det kanske mer vanligt. Börja med att se på var du vill ta bort röklukt för att få en bra bild av vad som ska behandlas.

Det första steget är alltid att betänka hur ofta det röks på platsen som luktar. Om det vill sig illa kan det ta en bra stund innan lukten försvinner. Du kan fortfarande använda Luktstopparen spray vid mild rökning för att få fräsch luft.

Sprayen är bra att ha då du inser att du då och då kommer att behöva få rent i ditt hem eller kanske på jobbet. Den kan ju också användas i bilen om det skulle bli så att någon bestämmer sig för att sitta och röka under en åktur.

Kör igång direkt

Att köpa en luktborttagare är en bra förebyggande investering. Med Luktstopparen spray så är det inte bara enkelt att ta bort röklukt. Testa fritt på alla konstiga lukter som du har därhemma.

Istället för att stampa omkring och förbanna den som puffade rök på din jacka så puffar du spray på den så att lukten snabbt försvinner. Sprayen lämnar inga märken på kläder eller möbler.

svettlukt

Var kan man använda en spray mot dålig lukt?

Sprayen kan användas på de flesta material, men du kan testa materialet först om du är osäker. Många använder även Luktstopparen spray som deo. Men vi rekommenderar ändå att du fortsätter med de produkter du har.

Men du kan känna dig trygg med att produkten är helt säker. dålig doft i tvättmaskin Produkten är inte giftig och sprider inga ämnen runt sig. Självklart är sprayen även säker för husdjur.

Sprayen kan även användas i källaren. Använd fantasin och spraya där det behövs.