Nu kan du få bort kattkiss lukt utan farliga ämnen och medel

Katter är rena djur. Om katter mår fint så tvättar de sig själva. Fast att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

yocoairs

Så här ska du göra Det finns många sätt att lyckas på. Med Yokoair kan du vara säker på att inga farliga ämnen sprids.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Yokoair är ett utmärkt val för detta. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Sprayen är så smidig att ta med att den kan användas överallt. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Även fast det luktar så kanske det kan räddas. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Det kan vara en ide att träna din katt. Om du installerar en kattdörr kan katten själv bestämma när den vill gå ut.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Vissa katter är mer revirbenägna än andra. Om de inte är kastrerade kan det bli värre. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. doftborttagare Det går faktiskt att träna katter till en viss gräns.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Ju fortare desto bättre. Du kommer att få en betydligt bättre inomhusluft.