Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Läskmaskin

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Det ger en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. De innehåller 80 % mindre socker. sodastream syrup Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Ha lite variation. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.