Nu finns läskmaskinEN som hjälper dig att göra egen julmust

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Du är dessutom med och skyddar miljön.

aqvia

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Så använder du smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. De innehåller 80 % mindre socker. köpa sodastream läsk must Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du håller intresset vid liv. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Prova olika smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.