När du använder luktborttagaren Yocoair spray blir livet enklare

Blir du också besvärad av dålig lukt? Att lukta svett efter hård ansträngning är inte konstigt, men det finns sätt att lindra lukten. Om du använder Yocoair spray så man du motverka odören. Detta är en ny typ av luktborttagare som kan dölja dålig lukt.

få

Det fina med den här typen av spray är att den är helt naturligt. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Just barn är ju duktiga på att komma hem med olika former av lukt. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller dig luktfri i 10-12 timmar. Detta är en produkt med livsmedelsgodkända ingredienser.

Så använder du Yocoair spray på bästa sätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan när du tycker att det luktar illa. Med denna luktborttagare kan du även få luften att lukta gott. På så vis kan den även användas i badrummet.

Fräscha upp dina skor. Det kan vara ett bra knep mot fotsvett. Vissa skor tål inte att tvättas och då kan detta vara den enda alternativet. Yocoair spray dina skor att lukta som nya igen. Det gynnar alla.

För de extra svåråtkomliga områdena finns även Svettluktsdödaren Spray att köpa från allt-fraktfritt.sese och en del sportbutiker.

Bli kvitt dålig lukt en gång för alla

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? få dän kattkiss lukt Men det finns fortfarande dem som inte har upptäckt sprayens fördelar. Men faktum är att du inte behöver köpa nya träningskläder varje säsong. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Du kanske har hört att det finns andra sätt. Du kanske kör det gamla “kol-i-skon-tricket”. Det kan leda till missfärgningar av skon. Detta även då du lägger kolbiten i en påse med hål.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan även tas med på resan. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Ett unket hotellrum blir mycket behagligare då du får bort lukter som tycks vara en del av inredningen.

Luktborttagare kan användas på de flesta ställen

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Ett enkelt tips är att ta bort gammalt skräp. Ha för vana att alltid städa bilen.

Om det inte skulle hjälpa eller om det fortfarande luktar, ta då fram Yocoair spray och du ska se att lukten försvinner. Det här kommer att neutralisera lukten och så blir det behagligt i bilen igen. Nästa gång du ska göra rent bilen – använd Yocoair spray.