Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Det har knappast undgått någon att det är viktigt att tvätta händerna. Men du kanske inte har rätt typ av handtvål hemma för att få ett riktigt gott virusskydd. Pandemin har öppnat upp ögonen på folk, nu inser man att handtvätt är viktigt.

Handsprit står fortfarande högt i kurs hos många, men det räcker inte.

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Folk byggde upp stora lager av handsprit hemma. Nu undrar allt fler om handspriten faktiskt biter på viruset.

Oftast hjälper inte ens handsprit mot en förkylning. Handtvätt är mycket bättre. Det är ingen ny information precis.

Håll dig skyddad med handtvål

desinfektionssprit

Dels är det smart att investera i en antibakteriell tvål som kommer att ta död på smitta. En antiseptisk tvål måste inte innehålla alkohol som kan ha skadlig effekt. Om du har känslig hy har du ännu större anledning att använda bakteriedödande tvål. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

Kommer du ihåg rutinerna för handtvätt? Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Därefter ska du skölja noga.

Viktigast är att tvätta händerna ofta. Inarbeta en vana där du använder dig av handtvål. när du tvättar händerna. Tvätta händerna om du har varit ute. Ha tvål i de rum där du vistas ofta. Då blir det lättare att komma ihåg.

Då kan du få bakterier på händerna!

Man borde fundera på den frågan oftare. handdesinfektion dax Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Många väljer även att använda bakteriedödande medel på ytor som de ofta använder. Det här är minst lika viktigt som bra handdesinfektionsmedel. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Försök att interagera med andra. Du kan bli smittad av andra. Det är viktigt att regelbundet använda handtvål som handtvätt.

Dra ditt strå till stacken

Handtvål är ju bra men alla måste tvätta händerna för att det ska göra skillnad. Därför är det bra att se till att alla badrum och kök har gott om både tvål och antibakteriell spray. Överallt.