Med Mögelfri kan du tvätta bort mögel

Det är allmänt känt att mögel kan vara giftigt. Med Mögelfri kan du tvätta bort mögel och säkra att ditt hem är en hälsosam plats för dig och din familj. För bästa resultat, läs bruksanvisningen.

När du vill ta bort svartmögel kan Jape Mögelfri eller Påväxt-stopp vara lösningen helt enkelt för att de fungerar så bra för olika typer av mögel. Köp hem ett lager av Japes produkter så att du är säker på att det finns hemma.

Man vet nu att mögel är skadligt så det måste tas bort så fort som möjligt

Dra dig inte för att angripa möglet med rätt produkter. Med Mögel fri får du bort ett hot som kan dyka upp på olika platser i hemmet.

Mögel är inte bra för någon men särskilt inte för personer som sedan tidigare lider av problem med allergier och astma. Om man inte sätter stopp för det tidigt så kan mögel sprida sig.

ta

Nu förstår du varför du måste hålla rent och snyggt hemma. Utöver att du kan använda MÖGEL-FRI från Jape, Fulstopp eller Bensaltensid för att behandla mögel som redan finns kan du tänka på hur du ska sköta ditt hem för att mögel aldrig ska få fäste. Ett rent hem är ett säkert hem.

Svartmögel ska tas bort direkt

Det finns flera sätt att få bort mögel på. Använd gärna produkter som Fulstopp eller Påväxt-Stopp.

Du måste kontrollera ytan med jämna mellanrum. Förutsatt att du gör på rätt sätt och sedan tar förebyggande steg för att slippa nytt mögel bör det fungera väl. Försök inte att utföra jobbet själv om du inte vet hur du ska gå tillväga.

Produkter som Mögelfri kan användas till mer än vad du tror

Ibland är det inte alltid så lätt att hålla koll på möglet. Oftast måste du tvätta bort mögel för att det ska försvinna. Svartmögel har en mycket speciell lukt. Det är inte trevligt alls.

Möglet kan ibland lämna missfärgningar på väggen. Det gäller att planera på rätt sätt och att måla om när det behövs. Men då ska du först ha fått bukt med möglet vilket kräver rätt typ av medel och en teknik som verkligen får bort allting innan du målar om.

Att tvätta bort mögel är ofta en bra metod

Det är inte bara tak och väggar som kan drabbas av mögelangrepp. Ibland kan det räcka med att tvätta bort mögel. En av de bästa produkterna mot mögel är Mögelfri.

Mögel är inte kul oberoende av var den dyker upp. Det är ju inte mindre ohygieniskt att ha mögel på tyget i en bil än vad det är att ha det på väggen hemma i badrummet. Sittklädseln kan ju bytas ut.

Glöm inte bort mögel i trädgården på trädgårdsmöblerna

Mögelfri fungerar självklart på trä. Utomhusmiljöer är inte nödvändigtvis fria från mögel.

Trädgårdsmöbler kan behandlas med tvätta bort mögel. Ibland får man mögel ändå.

tak

Många av Japes produkter som Mögelfri kan användas ute. Om det finns träpartier inomhus som har drabbat av möbler fungerar det på precis samma sätt.

Då kan krävas mer

Många gånger räcker det långt och väl att behandla med Fulstopp, Påväxtstopp, Mögelfri Jape eller Bensaltensid men det finns förstås situationer då detta inte gör hela jobbet. Medlet avgörs av hur djupt som angreppet sitter. Så blir det ibland.

Därför måste du tänka långsiktigt. tak gti Det du gör i förberedelserna slipper du göra om.

Börja alltså med att testa med Mögelfri Jape eller annat Bensalkonkloridmedel och se om det fungerar. Om inte det hjälper så kan du anlita någon.