Med diskmedel och glycerol gör du egna såpbubblor

Det är inte svårt att lyckas. Om du vill lyckas med dina bubblor då ska du ladda med ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

En skvätt socker blir också bra för att få rätt konsistens. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

I handeln finns det att köpa direkt om man behöver det nu. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Det är bäst att handla online. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerin olja Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Är glycerin farligt?

köpa

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Ja, det funkar fint. Det är samma sak med glycerinet. Man ska ju inte äta det. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Det är inte farligt. Det är ingen fara.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

Börja med att köpa rätt redskap. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Att testa utomhus är att rekommendera.