Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

antibakteriell

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Det dödar inte smittan.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Nu har kemikalieinspektionen tillfälligt godkänt desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Smittstopp har seglat upp på försäljningslistorna på kort tid.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Det sänker priset.
Oftast är det städbolag som beställer.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

De anpassar sortimentet snabbt. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Om du har egna flaskor hemma så kan du köpa desinfektionskoncentrat istället. Det kan du spara mycket pengar på.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Många har börjat med så kallade desinfektionsbad. ytdesinfektion plus Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.