Man vet antagligen att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Det är tid för gästerna att anlända och du har inte alla ingredienser på plats. Då kanske du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Det måste lösas tidigt. Agera aktivt.

grapefrukt

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Om du bara har läskmaskinen och essenser så kan du köra igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic går även att servera alkoholfritt. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även tillverka cola och julmust. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Den tar ju alltid slut så fort. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga prova

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Mixa fritt. Du lär dig vad som passar. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Alla gillar inte samma sak. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Färgen fixar du till direkt. kinin läsk Du kan lätt fylla på bålet igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.