Luktborttagaren förvandlar dina skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Vissa tycker att det är en sed som är onödigt då fotsvett kan vara ett problem hos många. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

En luktborttagare är perfekt för den som vill slippa illaluktande skor

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

Allt-frakfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

svettlukt

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. dålig doft i tvättmaskin Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

En spray – flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. Sprayen kan även användas i källaren. Du vill inte vänta för länge.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Tänk på andra

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Lukten är inte problematisk för alla. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte bra!