Köp en modern etikettmaskin

Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Du kan spara tid på att jobba effektivt. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Maskinen ska självklart vara enkel att hantera. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Placeringen har betydelse

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Det är här som etikettmaskinEN kommer in i bilden. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa manuella maskiner

Det måste vara enkelt att placera etiketten. Om man ska använda sig av en maskin vill man ju ha någon nytta av den. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Helst ska det vara så enkelt som att bara ladda maskinen och börja applicera.

etiketter

Välja rätt maskin för egen etikettering på kontor och verkstad

Det finns olika varianter. Tänk på att välja rätt produkt. Om du vill ha hjälp kan du läsa om vad andra säger. Många gånger så är det så att enklare modeller faktiskt är att föredra.

Tryck större volymer

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Det går att köpa billiga etiketter idag. Det blir ett bra resultat.

Kanske har du personal som kan ansvara för etiketteringen? Det går också bra att anställa någon som utför jobbet.

Du behöver inga underleverantörer för detta. Du kan göra det hemma.

Du kan be någon att fakturera.

1 krona för 15 sekunder – det är vad det kostar på företaget. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. En pensionär kan utföra samma jobb för 50 öre.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Det är viktigt att tänka på att man behöver etiketter som håller hög kvalitet. De måste sitta fast. En etiketteringsmaskin kan ju inte klara av att etikettera med märken som inte fastnar. Allt blir en röra.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. etiketter till flaskor Om du ska sälja in produkten till någon så måste ju etiketten vara snygg. Därför är det viktigt med rätt form.

En Brother P-touch direkttermisk klarar de flesta uppdrag. Den är billigast på dustin.se

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Googla efter det billigaste priset.

allt-fraktfritt.se har högblanka etikettpapper och mycket mer till låga priser.

Det går bra att fråga sig fram också. Pappret måste klara alla tänkbara förhållanden.