Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men kan man verkligen bleka håret så? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

c

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. När du låter håret återhämta sig så kan du ändå köpa askorbinsyra för framtiden.

Askorbinsyra har många fördelar framför vanligt färgningsmedel. C-vitamin har uppenbarligen många fördelar.

När du får grönt hår

Att få missfärgat hår är inte kul Det bero på olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Medlet ger den naturliga hårfärgen åter.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Du kan också behandla andra saker med hjälp av askorbinsyra. Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Det är inte allt.

Att ha en vacker hy är idealet för många

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. En nypa askorbinsyra räcker till väldigt mycket. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Det kan ge en mycket bra effekt.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Man kan köpa askorbinsyra av flera skäl. En burk räcker, hemma. Askorbinsyra citronsyra C-vitamin är verkligen ett mirakelämne som håller håret friskt och hyn i form. Alla bör testa detta.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Den håller ett lågt pris så det är lätt att köpa nytt.