Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

handtvätt

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Glöm inte att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Svårare blir det om du har barn hemma. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Ta det lugnt. Lär barnen att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Många tycker att IONplus och Holistic.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.