Hurdan man kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto

För de mesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto bara en dröm.

Men enligt somliga spelande besökare finns det sätt att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer pengar att köpa fler spel samt förhoppningsvis sätta pilen i mitten och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen samt matte.

När Lotto är ett spel som inte har någon faktisk statistik så menar ännu flera spelande kunder att det spelar en angelägen roll i detta spel.

Det är så flera annorlunda metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat några.

Prova att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 samt två höga nummer 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan fluktuera för olika andra länder, men i bas samt botten ska du dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om man surfar en del samt tar glimt på förut konklusion kommer du att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga nummer som kommer att visas samt mycket sällan är de samtliga samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om man skulle välja siffror 1, 5 i en grupp samt en grupp med 19, 26, och sista samt tredje gruppen med 38, 43 skulle du äga en bättre chans att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de större resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man spelar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebär att man skall välja dina sex siffror baserat runt detta så att du igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger väl inom ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, bör du också se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en be om något om hur mycket slantar man kan samt vill satsa.

Antagligen man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt börja ett syndikat?

Man kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag afton Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst man kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de siffror man skall investera på) lottotalong i år samt efter att jag började följa dessa enkla regler har jag innehar vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick. Klicka här nu för mer info

Problemet jag hittade när jag nyttjade autopick var att numren mestadels kom tre i ansamling som till exempel 19, 20, 21 vilket är mycket sällsynt i Lotto.