Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Oftast är inte desinfektionssprit det bästa. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Köp gärna andra varumärken än handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

bakteriedödande

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att tvätta händerna

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Svårare blir det om du har barn hemma. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Man måste vara försiktig. Lär barnen att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Det är en god vana att ha inomhuskläder. De har inte smittan. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Coronaviruset har ingen chans. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Tänk på att viruset kan följa med hem från butiken. Ta ut kassarna på balkongen först.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Många har bara tvål i badrummet. Tvål fungerar lika bra i köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.