Gör gott kaffe med Dolce Gusto kaffekapslar

Den som älskar cappuccino vill ha drycken ofta och inte bara på restaurang till dyra pengar. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Prova dig fram.

dolce

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Helfestligt.

Använd Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Kolla hur du ska göra. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Kapslarna måste vara till rätt maskin.

Maskinen kan skötas med en knapp. Hett vatten förlöser smaken. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Släng soporna när du är klar. En kapsel till en kopp är vad som gäller. Tyvärr är maskinen byggd så.

Läs allt om vad en Cappuccino maskin är!

Cappuccino maskin kan användas för det men den är inte anpassad specifikt för det. Apparaten använder ju inte så många tillbehör. Den pulveriserade mjölken är redan integrerad.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Smakupplevelsen är en helt annan.

Maskinen kan du införskaffa här. kapslar till caffitaly

Köp kapslar oberoende av kaffesort. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Om du får rätt passform kommer det att fungera så kolla en gång till att det verkligen står att kapslarna är för en kaffemaskin Dolce Gusto. Det är inte alltid helt lätt.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Men du bör kunna hitta kaffe med hög kvalitet och god smak till din kapsel kaffemaskin.