Glycerin fixar biffen

Du kanske undrar “vad är glycerin?På webben finns det mycket information om ämnet. Glycerinet är en sorts alkohol som finns naturligt i fetter. Det är Glycerin (Glycerol) som ger vin dess fyllighet, men det förekommer i andra livsmedel också.

Du har kanske hört talas om glycerol som är ett annat namn för samma sak och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en viss effekt på trycket i musklerna. Men andra kundgrupper kan också vara intresserad av vegetabilisk glycerin.

Använd glycerol i vardagen till allt från fitness till behandling av smuts

Du kan köpa glycerol på apoteket. Glycerol säljs dock billigare på nätet.Hos allt-fraktfritt.De pressar priserna. Det är viktigt att du bara köper glycerin som är granskat och godkänt av livsmedelsverket.

Du kan använda glycerol till det mesta och den finns att köpa i olika förpackningar.

Du kan till och med få bort fläckar med glycerin. glycerin köpa Som andra fläckborttagare måste du förbehandla någon timme innan du tvättar. Applicera någon timme innan för bästa resultat.

Ämnet fungerar också väldigt bra som hobbyaktivitet. Det är enkelt att exempelvis bygga olika föremål. Såpbubblor kan också ses som en hobbyverksamhet och om du vill ha riktigt stora bubblor så ska du blanda glycerinet i mixen med vatten och vanligt diskmedel. Det tar det hela till en ny nivå!

Trots att det är ett naturligt ämne så ska det användas med försiktighet.

Glycerinet används i exempelvis hudvårdsprodukter. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Den som vill ge musklerna lite hjälp kan kombinera andra produkter med lite glycerin för att få maxad effekt men här ska man verkligen vara varsam. De som har testat det här och som har överdrivit kan rapportera om magont som resultat. Du kan köpa glycerolen-preparat med gott samvete.

Du vet väl att glycerol finns för invärtes bruk också? Ibland så kan det ju finnas annat i produkten som kan vara farligt att få i sig så det är viktigt att man är medveten om vad man köper och till vad.

Hemmagjord hudvård som fungerar

glycerol

Man kan också satsa på glycerin som en produkt som man gör egna hudvårdsprodukter med. Det spar du pengar på. Det kan ju vara värt att testa, det som blir kvar kan man ju använda att ta bort fläckar med.