Eurolotto visar dig vägen till drömmiljonerna

Ett av de mest populära lotterierna online för tillfället är Eurolotto. Otaliga svenskar har fått upp ögonen för det här fantastiska lotteri som erbjuder sensationella vinster som får vem som helst att förvånas. Eurolotto innebär tryggt och säkert spelande då det drivs av den seriösa svenskägda spelkoncernen Cherry. Gå med du med!

Att inleda ett konto innebär att man ges tillfälle att spela för riktiga pengar och dra nytta av Eurolottos många bonuserbjudanden. Det tar endast några minuter att registrera sig. Först fyller man i ett registreringsformulär med nödvändig individuell information. Vidare skickas en bekräftelse till den e-postadress man har angett. Genom att klicka på den bifogade länken aktiveras kontot. Därefter är det bara att logga in för att göra sin första insättning.

Eurolotto erbjuder 6 varierande lottospel. Euro Millions är lotteriet där man kan vinna den absolut högsta vinsten. Det är ett lotteri som många spelare världen över väljer att spela på. Varje vecka blir människor mångmiljonärer. Utdelningarna är höga och dragningar äger rum ideligen. Klicka på denna länk nu för ytterligare information.

Att spela Euro Millions innebär att man väljer 5 tal av 50 och två lyckostjärnor av 11. Man betalar 2,35 för en rad och dragningarna hålls i Paris varje tisdag och fredag kl. 21:00 CET. Euro Millions betalar kontinuerligt ut jackpottvinster på 100 000 000 euro. Dock finns det undantag och de som vunnit närmare 200 000 000 euro.

Ett annat lotteri hos Eurolotto är Mega Millions. Det beskrivs som ett djärvt lotteri från USA och erbjuder några av de största jackpottarna någonsin. Även Mega Millions är ett lotteri med dragningar ofta. Dessa äger rum varje onsdag samt lördag kl. 05:00 CET.

Till skillnad från spel på Euro Millions så får spelarna välja fem siffror från 1 till 75 och enbart ett nummer från 1 till 15. Det medför en boll mindre och chanserna för att vinna ökar avsevärt och fortfarande kan man vinna miljontals euro. Ytterligare en fördel är att tilltagande antal spelare på lotteriet i sin tur medför att jackpotten bara växer.

Sedan Mega Millions lanserades 2002 har spelare från hela världen fått upp ögonen för lotteriet. Mega Millions erbjuder en av världens största kontantpris som man kan vinna kontinuerligt. Rekordjackpotten i Mega Millions innebar att en spelare vann 467 000 000 euro i mars 2012.

Den som tycker om att spela ofta ska överväga att prenumerera på Mega Millions dragningar för att optimera vinstchans. Det innebär att en spelare kan deltaga i flera dragningar efter varandra. Flera som återanvänder sina lyckonummer tycker det är ett smidigt vis att inte missa när de väl dyker upp.