Eurolotto- lotteriet som får dig att häpna

Är du som många andra skeptisk till lotto på internet? Det kan bero på att det är ett myller av skilda spelbolag som är etablerade på webben, och en del mindre seriösa än andra. Svenskar som spelar på lotto online ska i första hand välja ett svenskt spelbolag för att känna sig extra trygga. Av den anledningen rekommenderas Eurolotto som drivs av det seriösa och svenskägda spelbolaget Cherry.

Eurolotto erbjuder flera varierande lottospel. De varierande spelen har skilda vinstchanser och en del har högre jackpott än andra. Som till exempel Euro Millions. Personer från hela kontinenten spelar på det, och varje vecka blir nya människor mångmiljonärer. Euro Millions är ett bland spelen hos Eurolotto som ger mest utdelning. Det finns regelbundna jackpottar på otroliga 100 000 000 euro. Det finns dock exempel på ännu högre vinster nära 180 000 000 euro.

Att spela på Euro Millions går ut på att man väljer 5 siffror av 50 och 2 lyckostjärnor av 11. En rad kostar enbart 2,35 euro styck, och dragningarna äger rum i Paris rum varje tisdag och fredag kl. 21:00. Det är så klart möjligt att beskåda dragningen online i realtid.

Ett annat lottospel hos Eurolotto heter Euro Jackpott och räknas som en tilltagande stjärna i sammanhanget. Eurojackpott är förhållandevis nytt och kom igång våren 2012. Sedan dess har lotteriet vuxit mycket och fartfyllt och har för tillfället 16 länder som deltar, och bland annat Sverige. Reglerna för Euro Jackpot är liknande som för Euromillions fast med skillnaden att chansen att vinna ökar med tanke på att spelarna enbart behöver välja ett lyckostjärna-nummer. Det är helt enkelt en boll mindre, 5 bollar + ett tilläggsnummer. Detta ökar vinstchansen oerhört mycket. Liksom för Euro Millions är radkostnaden för Euro Jackpot bara 2, 35 euro styck. Dragningar äger rum varje fredag i Helsingfors kl. 21:00 CET.

Den som uppskattar att spela ideligen för att förhöja sina chanser att vinna bör betänka att abonnera på fler dragningar. Det innebär att man säkerställer att aldrig missa en chans att vinna. Det har dessutom fördelen att man slipper välja samma nummer för varje dragning. Det är nämligen flera spelare som väljer samma nummer inför nya spel. Turnumren kan ju en vacker dag generera storvinsten.

Euro Jackpot ger inte riktigt lika höga vinster som Euro Millions. Istället har det ju fördelen att sannolikheten att vinna är högre med tanke på färre nummer i lottoraden. spela lotto hur Det är för den saken skull inga dåliga vinster. Vad sägs om jackpottar från 10 000 000 euro upp till 90 000 000 euro? Oddsen att vinna på Euro Jackpott är betydligt högre än hos andra europeiska lottospel.

Så vad väntar du på? Kom igång att spela på Eurolotto du med. De enorma vinsterna väntar på dig. Att registrera sig för att slå upp ett konto på Eurolotto är smidigt och lätt. Uttag samt insättningar är 100 % trygga och dessutom kan man sätta upp sin egen budget för fullkomlig kontroll.

Eurolottos kundtjänst är åtkomlig alla timmar på dygnet. Antingen via telefon, e-post eller chat.