Eurolotto – ett himmelrike av vinster

Gillar du spel online men saknar rejäla vinster? Nu finns Eurolotto på marknaden som har riktigt rejäla vinster i förhållande till konkurrenternas. Därutöver är Eurolottos vinster helt skattefria. OTTO Malta Limited heter det bolag som driver EuroLottos webbplats. Det är det bästa lotteriet online samt den mest säkra spelleverantören att finna på marknaden.

Eurolotto erbjuder rolig underhållning och Europas största dagliga lottdragning. Dessutom garanteras spelarna högsta säkerhet vad beträffar den teknik som används genom Eurolottos plattform. Insättningar och uttag är 100% säkert hos Eurolotto och för att få komplett kontroll kan du sätta din egen budget. Du kan få en överblick över samtliga dina transaktioner, insättningar och uttag på EuroLotto.

Var tionde lott hos Eurolotto ska leda till vinning. Det är vinster som varierar mellan några euro upp till jackpotten på 25 miljoner euro, eller i bästa fall mer än så. Eurolotto erbjuder också skraplotter, Casino och Keno, men just deras lotteri har snabbt kommit att bli populärt med tanke på den helt otroliga jackpotten som står på spel. Lotteriet som spelaren deltar i heter Majestic Millions.

Varje dag hålls livedragning genom Eurolottos webbplats. På webbplatsen finns också alltid en klocka som räknar ner till nästa dragning sker var dag kl. 20:00 CET. Det är också möjligt att se gårdagens dragning i efterhand. Och den som vill ha uppgifter samt statistik på dragningar ännu längre tillbaka i tiden kan använda sig av en integrerad kalender på webbplatsen och söka specifika datum.

Vad beträffar jackpotten så är det en livräntevinst som delas upp under 30 utbetalningar på 29 år. Livräntan garanteras av en av Maltas största banker. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott kostar 2€ och kan köpas fram till klockan 18:00 CET samma dag dragningen sker. Ett lottnummer utgörs av 5 siffror och 2 bokstäver. Det räcker med att matcha första numret i ordningen för att det ska bringa vinst. Ju fler nummer (samt bokstäver) du matchar desto större blir naturligtvis vinsten.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Så det är ordentligt generösa vinster med tanke på att var tionde lott genererar vinning. Och just att det blir vinst redan vid första nummermatchning är någonting som lockar många spelare. För att inte prata om jackpotten. Då gäller det dock att matcha samtliga siffrorna och båda bokstäverna.

Den som köper lotter efter kl. 18:00 CET får så klart ta del av kommande dags dragning. Resultatet av dragningarna läggs ut på webbplatsen efter kl. 20:00 samma dag för dragning.

Välj dina fem främsta lyckonummer och två av dina favoritbokstäver. Dina Majestic Millions-lotter väljs enkelt på Eurolottos webbplats och du kan fritt välja att tillägga hur många lotter du önskar med skilda siffer- och bokstavskombinationer.

Det är simpelt att spela via Eurolotto. Först och främst fyller du i registreringsformuläret genom webbsidan. När du fått en bekräftelse skickad till din e-post så kan du logga in och åstadkomma din första insättning. På sidan för lotteri kan du sedan välja ditt lottnummer. Du kommer få ett kvitto direkt på skärmen samt ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Varje spelare ska bekräfta att den är över 18 år och har läst och accepterat Eurolottos regler och villkor. Första gången du gör en insättning erhåller du en välkomstbonus, vilket ger dig ännu mer pengar att spela för. Eurolotto skickar ideligen ut nyhetsbrev med kampanjer.

OTTO Malta Limited är ett företag som är registrerat på Malta och innehar registreringsnummer C 44085. är ett dotterföretag till det svenska företaget Cherry AB som grundades redan 1963 och har en lång erfarenhet av spel. Cherry AB har ca 2000 aktieägare och deras B-aktie är noterat på AktieTorget.

Den som har frågor kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Det finns möjlighet att antingen få hjälp per telefon, genom mejl eller livechat.