Etiketter ska alltid se bra ut

Det mesta märks med etiketter idag. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Det spelar ingen roll vilken produkt det är.

kabelmärkning

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Använd den hemma eller på jobbet, maskinen är väldigt mångsidig. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se har etiketter i olika format och utföranden.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Du kan lyckas utan att anlita dyra tryckerier. Du kan göra butiksetiketter utan problem. Du kan lägga till det som behövs.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

Du köper allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Den programvara som behövs ingår.
Om du ska köpa en Epson7500G får du googla. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se säljer gratis etiketter. Lägg in egen text och skriv ut.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Etiketter som är enkla att hantera

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Har man även en bra etikettdispenser så går det snabbt att märka produkterna. Det gör att de ser snygga ut och att det inte råder något tvivel om vad som är vad.

Det finns flera fördelar med egenhändigt komponerade etiketter.
Man kan göra nästan vad som helst.
Du kan skriva ut precis vad du vill.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
Ibland kan limmet torka. Att då gå vägen via tryckeriet kan ta ännu längre tid.
Man kan snabbt be grafisk designer att göra en ny version och så trycker man upp nya etiketter som sedan kan klistras på plats.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det måste se professionellt ut

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Med rätt material så ska det gå bra. De ser inte skillnad.

Faktum är att etiketter på rulle utskrivna med en Epson7500G skrivare har högre upplösning (färgfotokvalitet) än ett tryckeri. Håll kostnaderna nere genom att skriva ut etiketterna på samma rulle.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. etikett maskin De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Alla kan lära sig hur den fungerar. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det måste se bra ut och så ska man kunna läsa vad som står. Om man gör etiketter till flaskor så kan man använda speciella program. Det kan också ge fina slutresultat.