En lista över Dom Bästa Lotto Spelen

Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal av de nationella lottodragningarna men fort insett att man behöver ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela och satsa på ett litet antal av dessa lottodragningarna?

För är du en förnuftig man eller kvinna så slösar man ej dina surt förvärvade pengar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något av de uslaste samt sämsta oddsen världen har skådat.

Nu är det så antagligen ordnat tack vare Webben att du behöver inte längre vara bosatt i landet du spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en förteckning över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spelet erbjuds i hela Kanada samt har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ca 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de större andra delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebära att du håller allt som man vinner (Du kanske måste betala uppbörd i ditt hemland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 av en brud i Spanien, som tillverkar det till det största schablonmässiga lotterivinsten genom tiderna
(Det fanns mesta Powerball besegrare, men de får livränta-betalningar och ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora pengar.
Oddsen för att träffa jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i valda amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds av flera spelföretag bland annat utav OZ lottery samt i sorterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Toppen:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som också offererar ett spel-i-ett-spel med en bättre chans att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Många varianter utav spelet i vissa amerikanska delstater, men med likartade bra odds, allmänt kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Cash For Life:

Terminal spel som erbjuds av många amerikanska delstater och kanadensiska provinser.
Allmänt erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med relativt goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Erbjuder stora jackpots, vanligen i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nära nog var global lotteri erbjuder omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det är flera varianter av spelet med annorlunda priser samt olika odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter av spel är att du ej behöver vänta på siffrorna som ska dras för att se om man är en vinnare – du vet bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien oxå detta genom Oz lotterie.com

Ganska anständiga odds, med ca 1-i-8-miljoner, med rätt så anständiga priser, ehuru vinsterna ej är så stora. Länk till mer info

En sista kommentar till listan.

Flertal utav spelföretagen erbjuder att man kan provspela totalt gratis, jag registrerade jag på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?