Coronaviruset är vår tids stora pandemi!

Många trodde att ryssen var vår stora fiende. Den nya pandemi kan bli väldigt dödlig. Coronavirus finns överallt. Men du kan göra mycket redan nu.

Med ett starkt immunförsvar står du väl rustat mot sjukdomar och virus. Ester-C ger bäst resultat. Du kan köpa askorbinsyra eller kalciumaskorbat som pulver också.

När det pågår en pandemi måste du tvätta händerna extra noga

Både bakterier och virus smittar lättare via händer som inte är rena. Vi glömmer att vi rör ansiktet. Om vi har virus händerna och för dem till ansiktet eller munnen finns det risk för att vi får coronavirus.

Coronavirusdödande

Använd inte vilken tvål som helst under en pandemi. Du ska inte använda handsprit. Det är ingen ide att du köper handsprit!

Några av våra vanligaste virus överlever handspriten. Huden har ett naturligt lager av fett som tvättas bort om du använder handsprit men spriten tar visserligen även bort vissa bakterier och virus.
Efter spritningen har man tappat sitt naturliga skydd och virus har fullt tillträde. De bakterier som handspriten inte kan ta bort finns kvar. Du kan smittas med flera olika sjukdommar.

Om man använder handsprit under lång tid så kan man få sår. Smittstopp är ett exempel på en bra katjonisk handdesinfektion.

Många uppskattar även en bakteriedödande handtvätt. Byt ut din vanliga tvål mot en antibakteriell tvål istället. Det är bra att använda en antiseptisk tvål innan matlaging.

Vänd dig gärna till prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se för att köpa dina varor.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Undvik kontakt

Den pågående pandemi gör att vi inte kan leva som vanligt just nu. Men det minskar smittorisken.

Vi kan få bukt med pandemiN om alla hjälps åt. Stoppa Coronaviruset Det har vi sett från andra delar av världen.

Vi kan inte leva som vanligt under en pågående pandemi. Man kan inte se på förhand vem som smittar med coronavirus. Det är fullt möjligt att föra smittan vidare även om man inte har influensasymtom.

Det är viktigt att du desinficera ytor

Det är också klokt att ha medel för ytdesinfektion. Om du köper en bakteriedödande spray så kan du använda den på dina dörrhandtag. Om du kan desinficera ytor på ett bra sätt blir det lättare för dig att hantera en pandemi.

Var noga med vad du beställer hem. Coronaviruset överlever länge på plastade ytor. Viruset kan föras vidare via varor.

Gör matinköp mer sällan!

Många förbereder sig för en pandemi på det sättet. Ju oftare du går ut desto mer exponeras du för coronavirus. Därför tycker vissa att det är bättre att storhandla. Prova gärna att använda engångshandskar, då är du bättre skyddad.

Försök att använda handskar eller andra typer av skydd. Om du har med dig den antibakteriella sprayen så har du ett bättre skydd. Oftast får du ett bättre resultat på det viset än om du använder vanlig handsprit.