Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Blott på kul, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto eller bliva biten utav en giftig orm alternativt träffad utav blixten.

Om vi börjar från begynnelsen så är det ca 22 gånger större möjligheter att bli träffad utav blixten, i alla fall om du bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi idag likväl är i Australien som vi samtliga vet dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger mesta att bliva biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

Lite föga 1 chans på 9 mindre att avlid utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på föga 9

Om du blir bekymmersam utav dessa siffror och innehar börjat gå runt samt bliga ned i marken alternativt eftersöka de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken opp i skyn.

Det är ca 250 gånger större chanser att en meteroit möte jorden (inte dig direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 möjlighet att möta utav blixten

5 000 på 1 chans att dö utav ormbett

5 500 000 på 1 möjlighet att avlida utav ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar världen

45 679 320 på 1 chans att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 möjlighet att du vinner Oz Lotto om man aldrig spelar.

Men samtliga dessa siffror är helt oväsentliga för folk (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar.

Man må vara buddhamunk eller Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, och buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre andra medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi tror inte att vi har en stor chans att vinna, men den momentana explosion av hopp är trevlig.
Idag är vi arbetarklassens avsnitt och arbetarklassen i Australien innehar aldrig varit främmande för udda ideer. ”

Det finns också en som spenderat egna slantar på en annons vari texten uttalar:
”Vill man assistera att sponsra mitt lotto köp så jag kan vinna samt chans att betala för att skicka en del av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, skrivbiträde i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att köpa en biljett när en tidning talade till honom. “Tja hurså inte? ” sade han. “Det är en lastbil med pengar, eller hurdan? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal tillägg till vår Mingyue Lay tempel i Bonnyrigg, och igenom att skapa grenar för att sprida buddhismen.
Och givetvis skulle vi göra ett litet antal donationer till välgörande avsikt, som vi alltid gör. ”

En bostadslös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle inhandla någonstans att hem. ”

Och den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat två biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge ett litet antal vinster till Humpty Dumpty Foundation, som inhandlar utrustning för barnsjukhus.

Också den islamiska samfundet innehar haft en inlägg. “Koranen bestämt förbjuder spel”, säger Keysar Trad, , förespråkare för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency har jag sett folk som är glasklart muslimska köpa biljetter till dragningen.
Samt nej, min shejk ej köpt någon bit. ”

En nattklubbsägare hade oxå inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle användas dels för att bygga barnhem i Sydostasien “, eftersom samtliga ska en anledning att leva, att önskar samt att drömma”.

Samt några slantar kvar skulle användas för att betala advokatkostnader, uttalar hans försvarare.