Vinst utan insats – spela gratis bingo

Spela gratis bingo utan insats. Detta kan tyckas märkligt, för hur kan man ens vinna något ifall man inte lägger in en insats? Det är dock inte märkligare än att man spelar gratis och har chans på små kontantvinster. Därutöver brukar tjänsten gratisbingo bara erbjudas personer som redan är trogna medlemmar på en bingosajt.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, svenskar älskar denna mysiga spelform som egentligen är enormt social. Idag, när man sitter hemma framför sin datorskärm i tysthet och spelar så eventuellt just den sociala biten inte är särskilt framträdande, men klassisk bingo är väldigt socialt. Man samlas då i en stor hall, eventuellt en sporthall alternativt någon form av kommunal aula, och spelar bingo. Kanske dricker man något och samtalar med sina vänner mellan varven och skulle man få bingo så finns det en hel sal full av folk som gratulerar en. Att spela bingo på webben är inte lika socialt, men dock spännande och eftersom de flesta bongosajterna har chattfunktioner så att man kan samtala med andra medlemmar och bingosajtens anställda så blir det en form av social verksamhet i alla fall.

Två av de största bingosajterna i Sverige är Ladbrokes Svenska Bingo och Caliber Bingo och bägge dessa erbjuder gratis bingo till sina medlemmar. Det enda man måste åstadkomma för att få medverka är att ha satt in en summa på sitt spelkonto vid ett tillfälle. Gratis bingospel ger inga stora vinstsummor, men vid vissa speltillfällen kan man ändå inbringa några hundralappar vilket inte är fy skam med tanke på att man inte lägger något i insats. Oftast ligger vinstsummorna på mellan 10-50 kronor.

När man blir medlem på en svensk bingo sajt så brukar man få en bingo bonus på sin första insättning. Denna bonus kan antingen utgöra rena spelpengar, alternativt eventuellt några gratisspel. Det bör nämnas att en bingosajt sällan erbjuder bara bingospel utan mer ofta en lång rad andra spel såsom casinospel, spelautomater och till och med skraplotter.

Att spela bingo på nätet ska vara lättsamt och skojigt. Det är väldigt viktigt att man passar sig noga för att låta spelandet bli ett behov för då blir det lätt snart ett missbruk som kan orsaka rejäla problem både ekonomiskt och socialt. De flesta svenska spelsajter har funktioner för att spelare ska undgå spelmissbruk. Man kan t ex sätta upp gränser för hur mycket pengar man spelar för, alternativt pausa sitt spelkonto för olika långa perioder. Även om bingo kan kännas mer klämkäckt än andra spel så är det exakt lika lätt att fastna i spelberoende när det gäller bingo som med andra spel.

Bingo är ett mycket enkelt spel att lära sig och skulle man behöva hjälp med något så erbjuder samtliga bingosajter support genom telefon, e-mail och i flera fall också chatt. När det handlar om gratis bingo så finns det egentligen inget att tänka över, det är bara att spela på!