Undvik bråk om vinstdelning

Det har alltid förekommit ett antal fall av tvister på vinstpengar då det handlat om stora pengar på bingovinster.

Det hände totalt härförleden att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en bråk är löst och i förra veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, vilket innebära att personen som vann priset inte behövde dela det med de spelare som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet traskar på samma fason verkar det som om muntliga avtal man gör med din förening att dela prispengar inte betyder någonting.

Med alla dessa olika priser som finns att vinna nuförtiden tror jag att det är en bra idé att formalisera en avtal med dina kompisar så att det ej kan existera några missförstånd om vem som får vad när en i din grupp har turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens avtal
Idag kan det verka en del knepigt för jag innehar ej hittat något bra avtal för Bingospelare att luta sej emot, men å andra sidan så är det mycket bra information för lotteri och Lotto syndikat att bringa hem på webben.

Bingogrupper är allmänt mycket mindre än lotteri syndikat.

Vanligtvis i en klubb blir det en grupp kompisar på en eller två tabeller eller 2 till 4 spelande besökare.

Om man lirar i en grupp av med kompisar, låt ej ett feltolkning över eventuella vinstpengar förstöra eder frändskap – formalisera ert muntliga avtal ni har gjort till varandra via ett formulär.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att beskydda både sej själva sina kompisar samt de potentiella resultaten.

Om man spelar tillsammans med en grupp regelbundet, då är det värt att ta två sekunder för att fylla i samt signera ett formulär.

Det kommer att kunna bli ett bra belägg att exponera opp om en bråk skulle uppstå.

Var medlem i gruppen bör underteckna formuläret och få någon totalt utomstående att bevittna det samt skriva under också.

Gör en kopia för var lirare samt stoppa undan originalet på ett säkert ort.

Om du lirar med olika vänner under veckan, kan du använda ett förbindelse för varje ansamling – du är också välkommen att byta avtalet eller addera anteckningar om det skulle behöva.

Bomma inte att ange ett datum hurdan länge du vill att avtalet avlöpa.

Det kan verka som om detta är lite knepigt samt för att vara just – man antagligen ej anser att det är nödvändigt.

Men om du var med i ett lotterisyndikat skulle du göra samma sak, och med avsikt på nivån på prispengarna idag – hurså skulle man ej utföra åtgärder?

I synnerhet om det visar sej att muntliga förbindelse inte är förpliktande också i fortsättningen.

Själv skulle jag hellre bibehålla en frände än få slantar.

Det är enkelt för missförstånd att kravla in i en ansamling när det handlar om stora belopp pengar.

Så om samtliga känner till var de står i en bingogrupp, är det mindre troligt att tvister skall hända.