Tur med ben

Ännu i dag sitter jag här samt skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar samtliga sett och ja också tillverkat det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, upp och gå runt några varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades tillgängliga det.. (och hoppades att de skulle ropa de siffror vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav upp bingo efter jag flyttade 100 mil från vari jag brukade att leva (prova att gå från att gå 5 nätter i veckan för att ej säga för ett helt år! )

Min syrra var uppe samt en natt beslutade vi oss för att gå till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bra att kunna vad folk tycker om nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle vänta tills sista minuten med att inträda, så jag ej skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hurdan de innehar sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar siffran och inte bokstaven samt du måste få ett fullt kort.

Min syster är inte en bingo spelande besökare så jag var måste att belysa för henne… hon nickade samt sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får fort en rak kurs samt hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… samtliga ser på oss……. min syrra är redo att dö så penibelt var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det igen….. denna gång slutar de inte ens dragningen.. då…… totalt abrupt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom jag.

De rabblar nummer och jag försöker lira och se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk antagligen att det är mitt i sommaren samt 30 grader varmt med mycket våt luft.

Så nästa sak jag visste satt bredvid jag förutom min syster är den här damen.. hon har en tung päls på sig.. och hon har ett halsband gjort utav kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syrra brett.. och jag är kippar efter luft.

Så börjar de vanliga spelen idag.. samt min syrra (märk antagligen, ej en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell avans på drygt 1 500 och samtidigt är önskebenstanten uppenbarligen efter att ett speciellt siffror också… och hon börjar nynna och repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och säger ”jag slutar röka om man ropar mitt nummer samt jag kommer att stanna i hemmet efterträdande vecka jag inte kommer att handla ett litet antal fler skraplotter”.

Nåväl min syster var tvungen att göra det.. hon säger att jag ska G53… och kalkondamen reser sej… lägger händerna på min systers kort samt uttalar: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna kvinna är helt från sina sinnen.. vilken art utav stad är det jag flyttat till!

Samt min syrra… den smarta Alice hon är… Hade sagt till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta samt att det saknades några fjädrar… när de ropade B7.. samt hon vann.

Nu allt jag kan fundera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag tycker ännu att det var festligt den dagen.

Jag innehar inte sett kalkon kvinnan sedan den dagen… samt önskar att jag slipper… så… men jag tror jag önskar ta ett utav hennes kalkon ben!