Testa lyckan och skrapa en skraplott genom nätet

Det nya sättet att prova sin lycka kan vara att skrapa skraplotter på internet. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinning med en, två alternativt tio gånger. Det finns massor briljanta vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får anlända till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Klicka här nu för skraplottsajten.

Ifall man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan göra valet att få vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att införskaffa hos spelombudet, men också online att skrapa virtuellt.

Andra populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra sorter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att skrapa genom svenskaspel.se, men det finns idag massor av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, inte bara beträffande svenska skraplotter, utan alla typer av spel. Det är både enkelt och bekvämt att hantera sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppkomma inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte veta omedelbart om man har vunnit på skraplotter online eller inte.

Att införskaffa en skraplott online är inte dyrare än att handla den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa övrigt strul och så småningom har man vant sig vid automatiken. Många människor tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man vill spela för per vecka eller månad också väljer man då och då någon skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl påbörjar sitt spelande – oavsett vilken spelsort det handlar om. Därför är det ett bra råd att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra tydligt för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner storvinsten, tänk vilken känsla!