Prova lyckan och skrapa en skraplott via internet

Skraplotter online är det nya sättet att prova sin lycka. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det kanske just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinst med en, två eller tio gånger. Det finns flera rafflande vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna drömmar, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Om man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan göra valet att erhålla vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att införskaffa hos spelombudet, men även online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa på svenskaspel.se, men det finns idag mängder av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av roliga skraplotter online.

Att online spela blir allt vanligare, ej bara gällande svenska skraplotter, utan samtliga typer av spel. Det är både smidigt och bekvämt att bestyra sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man undgår stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik och risken att man begår felsteg är mindre. Genom att onlinespela s får man även veta direkt ifall man har vunnit på skraplotter online eller inte.

Att införskaffa en skraplott online är inte dyrare än att inhandla den i butik. Man får inte riktigt liknande känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa annat besvär och snart har man vant sig vid automatiken. Många människor tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man bedömer att man vill spela för per vecka alternativt månad dessutom väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl påbörjar sitt spelande – oavsett vilken spelsort det handlar om. Följaktligen är det ett gott råd att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra klart för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och kammar hem storvinsten, tänk vilken känsla!