Lotterier Hurdan allt började Del 3 utav 8

• Tidigt Amerika, 1612-1900

• “Pieces of Eight”.

• “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med mark och slavar som priser i Virginia Gazette.

• Tyska länder

• Inne anekdot
• Game med nummer
• “den lägsta, elakaste, värsta formen…

Bookies kunde bifalla kredit till spelaren.

• Superusla odds 1000: 1,

Arla Us of america, 1612-1900

Ett engelsk lotteri, auktoriserad av kung James I i 1612, beviljade Virginia Company of London rätten att samla in slantar för att ställa upp att etablera nybyggare i den första bestående engelska kolonin i Jamestown, Virginia.

Lotterier i koloniala Amerika spelade en angelägen betydelse i finansieringen av både privata och offentliga företag.
Det innehar noterats att mer än 200 lotterier emellan 1744 och 1776, spelade en angelägen betydelse i finansieringen sätt, bokbuss, kyrkor, skolor, kanaler, broar, etc.

På 1740-talet, finansierades grunden för Princeton och Columbia Universiteten utav lotterier, liksom University of Pennsylvania med Akademins lotteri i 1755.

Under de franska samt indiska krigen, begagnade flera kolonier lotterier för att tillföra finansieringen av befästningar och den lokala milisen.

I maj 1758 startade staten Massachusetts ett lotteri för krig “Expedition mot Kanada. ”

Benjamin Franklin organiserade ett lotteri för att ackumulera in pengar för att köpa kanoner för försvar av Philadelphia.

Flertal av dessa lotterier erbjöd priser i form utav “Pieces of Eight”.

George Washingtons Mountain Road lotteri i 1768 misslyckades, men dessa rara lotter som bär Washingtons namnteckning blev istället samlarobjekt, ett exempel säljs för ungefär $ 15. 000 år 2007.

Washington var oxå högsta chef för överste Bernard Moores “Slave lotteri” i 1769, som annonserade med jordens underlag samt slavar som priser i Virginia Gazette.

I början utav frihetskriget, brukade den kontinentala kongressen lotterier att ackumulera in slantar för att stödja den koloniala armén.
Alexander Hamilton gren att lotterier skulle vara lätt och att “alla… kommer att vara villiga att fara en bagatellartad belopp för chansen av betydande vinning… och skulle preferens en liten chans att vinna en fullkomlig del till en enorm chans att vinna lite. ”

Skatter hade aldrig accepterats som ett fason att accelerera den offentliga finansieringen utav projekt, och detta ledde till den populära uppfattningen att lotterier var en design av förtäckt uppbörd.

I slutet av frihetskriget började de annorlunda staterna att tillgripa lotterier att samla in pengar för flera offentliga projekt.

Tyska länder
Det första stora lotteriet på tysk jordens underlag hölls 1614 i Hamburg.
I Österrike var det första lotteriet startat 1751, under kejsarinnan Maria Theresia regeringstid, samt namngavs Lotto di Genova, eftersom det byggde på 90 siffror.

Modern historia

Lek med siffror

Den game med siffror som drivs utav “politiska affärer”, vari spelarna väljer siffror, var i AMERIKA före 1860.

År 1875 uppgav en rapport utav en korad nämnd av New York State Assembly som “den lägsta, elakaste, värsta formen… utav spel som tagit sej in i staden New York, i vad som kallas politikspel.

” Spel var också populärt i italienska kvarter så det kom att kallas det italienska lotteri, och det var känt i kubanska gemenskaper som Bolita (“liten boll”).

I det tidiga 20-talet, var spel populärt i synnerhet fattiga samhällen, samt kunde spelas för så en del som $ 0, 01.
Ett av spelets attraktioner för de med låga inkomster och dåliga arbetsförhållanden var möjligheten att investera små summa.

Dessutom, till skillnad från statliga lotterier, kunde bookies bifalla kredit till spelaren.

Därjämte kunde besegrare undvika inkomstskatt.

Annorlunda banker kunde offerera annorlunda priser, även om en payoff utav 600 till 1 var typisk.
Eftersom oddsen för att vinna var 1000: 1, var den förväntade vinsten för bankerna samt bookies jättestor.

När lotterier fick börja finnas igen 1964 skulle det ta många år utav konstitutionella amendements från de annorlunda staterna innan lotterierna kunde blomma igen.

Den 12 mars 1964, blev New Hampshire den första staten att avyttra lotter i modern tid.