Internets främsta spelbolag heter Paf

Sedan 1999 har spelbolaget Paf funnits på internet och erbjudit spelare att satsa online. Utöver att tillhandahålla sina spelare en lång rad av många roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att bistå och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. För mer info: Click here.

Paf

PAF bildades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är enkelt och kan göras via diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav olika betalningsmetoder genom internet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig utav MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del utav deras bettingsalternativ.