Hurdan man blir en bra Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik lätt parti.
Alla vet de grundläggande premisserna:
En person, beväpnad med en uppsättning bollar alternativt siffror, ropar ut slumpvis valda nummer tills en besökare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de tittar på och vet.

Dock, för den som ska vara Bingoutropare är det mycket mer invecklat.

Detta inlägg önskar att införa dig till vad som behövs, men också att assistera de mer erfarna att förfina sina stilar och samma tid belysa ett litet antal av de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Före du kan börja studera om försäljning utav biljetter samt kalla nummer, är det värt med en kort introduktion.

Du måste fastställa hur flera spel du kommer att spela, om man kommer att avyttra biljetter före var spel alternativt i ett broschyr för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, alternativt blott för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa don antagligen allaredan vara fastställda och du kommer förmodligen tillgängliga utbildning på annorlunda sätt att göra don.

Men om du inte innehar dessa don fixa för dig kommer i sanning, din publik att diktera (högljutt) hur man ska sköta det.

Om man exempelvis skulle ta vägen runt samt avyttra biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet fortare samt enklare, men i en ungdomsklubb vill man absolut att de ska köa lugnt och dämpa och ta det lugnt.

Tips för att ropa
Jäkta inte.
Om du inte är erfaren att vara alternativt tala före en grupp folk, är tendensen enkelt att du talar för snabbt, stammar förvrängda nummer samt fort utvecklar en torr mun.

Tala så tydligt som man kan samt försöka vara lite melodisk i tonen.
Med någonting att inmundiga till hands stöder också.

Se till att du ger bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för faktisk randomisering.
Av någon motiv kommer alla faktiskt att ana att du är en mycket just samt pålitlig utropare.

När man ropar löpande numrering, skaka en del på huvudet och “tuta” nära nog ohörbart.

De mesta spelande kunder kommer att tro att om man ropar fortskridande numrering, så är det ditt fel för att du ej “blandat opp dem” tillräckligt och kommer ibland att bröla något om detta till dej.

Taktiken med att vara en del förvånad själv föregriper spelarna samt lämnar dem att istället gnälla på otur alternativt dålig materiel.

Man kan avstyra de större bekymmer genom att vara tydlig i begynnelsen.
Till exempel är det en allmänt accepterad bestämmelse att om någon ej ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en bana, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell miljö, är det viktigt att klargöra detta alldenstund somliga deltagare antagligen ej innehar spelat dessförinnan.

Folk kan bliva rätt så otäcka samt anklaga dig för “inte ha förklara den biten innan “.

Ibland kan folk få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton eller att de är utskrivna dubbelt.

Hurdan man hanterar detta är opp till dig, men återigen om man förklarar detta i början att det är opp till spelaren att säkerställa att deras kort innefattar och ser riktiga ut, så kan du undvika problemet totalt.

Börja med att be dem avsyna att var kort innehar femton annorlunda nummer anordnade efter det system som innefattar hos dej för detta spel, och om någon inte är korrekt att de ändrar dem innan spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sig, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips och man kommer att bli en bra samt kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Spelbonuspå detta rekomenderade svenska bingospelbolag.