Facebook Bingo – På internet Bingo

När det gäller sociala nätverk är en av de mest populära platserna för att dela nyheter och åsikter med familj samt kompisar Facebook.

Grundat av Mark Zuckerberg med sina college kompisar samt studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes samt Dustin Moskovitz och introducerades i februari 2004, har Facebook, hittills över 900 miljoner användare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Utav de 900 miljonerna brukare finns en fullkomlig del som oxå är på nätet bingo besökare och på grund av detta tänkte vi att det kunde vara roligt att beskåda lite närmre på hur det ser ut och bese en del på ett litet antal av de appar som är för Facebook bingo åtkomligt på detta massiva sociala kontaktnät.

Som man kan förvänta sig utav Facebook så är deras bingo erbjudanden avgiftsfria för det mesta och endaste gången någon kostnad blir aktuell är när du väljer att inhandla flera peng för power-ups eller ett antal andra skäl.

Men att köpa Facebook krediter är totalt frivilligt samt alla Facebooks bingospel är helt avgiftsfria att spela.

Det är en sak med facebooks appar som jag inte diggar alls samt det är att flertal, för att kunnak köra dem, kräver att de ska ha mycket access till mina egna data.

Till och med kan de göra inlägg på min privata blad.

Appar av den typen släpper jag aldrig in även om de verkar vara jättekul att experimentera.

Jag innehar en fullkomlig lista på min FB blad med förslag från kompisar på olika appar som jag nekar att starta.

Naturligtvis är det mer på Facebooks bingo än blott ett följe appar tillgängliga, de stora på nätet bingooperatörerna är antagligen medvetna om värdet av sociala medier samt du hittar massor utav sidor med enstaka alternativt gruppers sidor med nickname som drivs utav stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover mellan gratis Facebook bingo appar och att tarva betala för att spela på webben bingo kom när Wonder Bingo varumärket, från början ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att spela på en plats med samma nickname.

Dessvärre stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel bums sedan de öppnat ett eget på nätet bingo spel samt med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När man lirar Facebook bingo kan man också komma över program som ser bekanta i sin utformning, detta beror på att somliga utav de programmen nyttjar samma system som du säkert har sett på ett på nätet bingospel.

Det är så många Facebook bingo appar tillgängliga på den sociala nätverkssajten att det kan ta lite tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner avdelning.

Men om du söker sedan gratis bingo i ordets rätta bemärkelse så är det lätt att finna ett selektion utav fria spel med bingo på Facebook.