En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Att skrapa trisslotter är ett stort nöje för många människor. Det som förenar de flesta som tycker om att skrapa trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som lockar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller inte och många människor har ritualer rörande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill kvickt skrapa igenom hela lotten medan andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar bara precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man ändå lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således många olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två annorlunda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella sättet genom att promenera till ett spelombud och inhandla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är dessutom en perfekt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det antagligen kännas en aning surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och någonting man njuter av för sig själv. Flera par finner stort nöje i att under helgen skrapa trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Mer information: Klicka Här.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.