Drömmarna kan bli verklighet med en trisslott

En stor dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett rejält tillskott i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss tror gör lyckan total. Många människor vill resa, lägga pengar på ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare upplevts som avlägsna drömmar, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Att vinna på Triss är egentligen tämligen lätt, ungefär var femte lott skänker utdelning. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem stora vinster så är det desto knepigare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebär att man ges ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad under 25 år. Dessa månadsvinster ges man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade med tanke på att det inte enbart ger en en massa pengar utan även stabilitet och säkerhet för många år framöver. En miljon kronor är tyvärr lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en rejäl extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är således spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart ännu fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest populära. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har alltså lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att köpa dessa små skraplotter regelbundet. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, samtidigt som andra gör det ibland, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. En del gillar att skrapa virtuella lotter på nätet medan andra föredrar de traditionella papperslotterna. Hur man än väljer att skrapa sin lott så är det en omständighet som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.