Bingo FAQ Del IV av V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag en del vad ”Battle of the Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Du kanske önskar prova att spela dem efteråt?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget mellan klubbarna är en community roll som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelare som köpt biljetter i klubben vari den segrande biljetten köptes.

BEAKTA Om spelarna handlar biljetter till samma spel i flertal klubbar, i syfte att bedra Slaget emellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben vari den första biljetten för spelet köptes.

Pris Val
I Strid mellan Klubbar spel kan var och en konfigureras olika
Segrande lirare betalas en andel utav slaget vid sin klubb.

Den totala potten delas mellan spelaren med den segrande biljetten för spel och alla övriga spelande kunder som har köpt biljetter i samma klubb (inklusive vinnaren).

Fördelningen emellan de vinnande lirare samt alla kvalificerade spelande kunder kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas emellan alla kvalificerade besökare kan vara lika per spelare alternativt proportionell utifrån insatserna i spel.

Det finns oftast en minimum utbetalning till en besökare i den vinnande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Före spel börjar

Före Slaget emellan Klubbar spelet börjar, kommer alla att få se att Slaget emellan Klubbar spelet är på väg att börja.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett andra Slaget emellan Klubbarna spel, och de har exakt samma kostnad alternativ kommer info blott att visas bara en gång före den första matchen.

Vinnare
Vid slutet utav var slag vid Klubbarspelet kommer en speciell segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om du innehar vunnit, kommer ditt nickname att vara överst på listan!

Man kan oxå kolla fullständiga uppgifter om din Battle of the Clubs besegrare i din insats historia.


Vad är Super Spotlight?

“Super Spotlight” är en fortskridande jackpot som är specifik för en utsedd Bingo Club.

Super Spotlight spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader och kåk med Jackpotter att få igenom att vinna en kåk i ett angivet antal som visas i Jackpot-området på anvisad förening.

Det utsedda mängd samt biljettpriset kan variera från klubb till förening och kan ändras på grund av särskilda kampanjer samt sajterna informerar om när detta kommer att förekomma.

När en jackpot har vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det finns ingen enhetlig del i denna Bingo Jackpot och

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens summa.

Super Spotlight Jackpot kan blott vinnas under ett Super Strålkastare spel samt spel kommer att äga det explicit namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att skilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett enskild Jackpot spel till “Spotlight” och två besökare är ej anslutna alternativt kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras genom en procentsats utav insatser som kommer att läggas till Super Spotlight Jackpot så att den ökar efter var spel.

När en Super Spotlight innehar vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan variera beroende på när den specifika klubbens Super Spotlight samt Super Strålkastare Jackpot blir aktiv åter.

Nuvarande Super Strålkastare Jackpot beloppet visas vanligtvis i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu innehar man absolut läst näst sista delen av mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara spännande att kunna.