Att vinna på en Trisslott kräver tur

Du vet förmodligen redan att för att segra på 1 trisslott, stortriss, dubbeltriss, Tian eller de flesta andra lotterier så ska man putsa fram tre likadana symboler eller pengasummor.

En skraplott (kallas en skrapa, skraplotteri, Scratcher, scratchie, scratch-it, scratch spel, rep-och-vinn, instant spel eller instant spel – kärt barn erbjuder många namn.
Ett litet oansenligt kort tryckt på ett litet stelare papper med en tunn hinna av gummi som täcker de eftertraktade tecknen/ beloppen.

Numera är det inte bara till tävlingar som detta förfaringssätt används utan idén med en skyddande hinna av latex som döljer separerade type av PIN- koder är också. Kontantkort för mobiltelefoner, andra förutbetalda tjänster, nytt kreditkort med posten där PIN- koden ska skrapas fram, satsa 21 på det ambulerande tivolit finns en smula exempel.

De första skraplotterierna framställdes med manuell teknik ända tills år 1974 då ett usa företag Scientific Games Corporation framställde den första datorgenererade skraplotten där man kunde se om det var resultat eller inte omedelbart. Det finns givetvis nu för tiden en mängd kategorier av den ursprungliga trisslotten, alla upptänkliga typer av lotterier har tagits fram: Blackjack, poker eller Monopol. Lotteri finns också bundna till poppis teman som Harley Davidson, Major League Baseball, NASCAR, National Hockey League, Marvel Comics och FIFA World Cup.

Varför är lotterier så poppis, speciellt då Trisslotterier?
För det första är de mycket enkla, billiga att spela på och visar direkt om det blivit vinst eller ej.
Att sedan de mer än 100 separerade varianterna som existerar internet från separata
konkurrerande spelbolag försämrar ej lotteriernas populäritet.
Flera av den “gamla typen” av lotterier där man kunde få vänta i flera veckor på resultatet samt dessutom var tvungen att gå samt köpa en dragningslista harfått stryka på foten samt lagts ned.
Att det existerar flera konkurrerande spelportaler exitsterar mycket viktigt eftersom de “tävlar” sinsimellan om att erbjuda de största vinsterna, de läckraste lotterierna med grafik och ljud i toppklass. de bästa bonusarna (sätt in pengar på ditt konto samt de bjuder på då och då upp till över 100 procent av den satsade summan), vinster på jackpott på över etthundra miljoner kronor, nya typer som bestäm hur mycket du vill spela själv ej bara vara låst till papperstrissens låsta 25 kronor. Listan kan göras mycket lång. En fantastisk chans är den att du kan spela testa ett färskt okänt lotteri, spela {gratis|fritt tills du kan alla tips samt tips.

Möjligheten att spela gratis på skraplotter på webben gäller inte bara Triss utan i stort alla kategorier av lotterier som casino med enarmade banditer, roulett, Black Jack och alla dess olika spel.
Men spelar du fria Triss eller annan skraplott så existerar det mig veterligen inget spelportalerna (ännu!) som betalar ut eventuella jättevinster.
Möjligheten att spela halvgratis exitsterar ju.

Halvgratis?
Som sagt, sätt in pengar på ditt konto samt få minst det dubbla att spela för. Numera är det förvisso regler hur dessa bonusar hanteras av spelportalerna, du kan ej sätta in fem tusen kronor, vänta 5 minuter och ta ut 10 000 kronor.
Men däremot existerar dina megavinstyer alltid 1 vinst, så vinner du den nätta summan av 10 000 000 på en Triolott så varsågod ta ut dem och gå ut och råhandla.

Be the first to comment

Leave a Reply