BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten BetFred Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som önskar spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor ges en spelare olika förslag på diverse matcher och odds som kan engagera en.

BetFred

BetFred har en hemsida som erbjuder spel på olika event från åtskilliga länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är väldigt enkel och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som avsikt att erbjuda sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala samt mindre ligor.

Kom igång och spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar enbart några få minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man därefter kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp eller söker ytterligare information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem genom mejl alternativt chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan ta del av många olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Klicka Här.

En anna fördel som spelare hos BetFred kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på webben.